ShqipEnglish
Hyr në llogari nëpërmjet:

Kontakte

The Organizatori:

Nacional sh.a., Sheshi "Avni Rustemi", Rr. Xhorxhi Martini, Pallati "Teuta", Tiranë, Shqipëri.

E-mail: support@telebingoshqiptare.com
WWW: https://www.facebook.com/telebingoshqiptare.al?ref=tn_tnmn
Phone: +355 422 31206

Përfaqësues për shërbimin e shitjes në internet dhe të mirmbajtjes së faqes:

Telebingo.

E-mail: support@telebingoshqiptare.com
Phone: +355 422 31206

Security & Trust

Banking

Support:
+355 422 31206
support@telebingoshqiptare.com

Zgjidh xhiron Rezultatet Lajme Si luhet Telebingo Shqiptare Si luhet loja telefonike Kontakte Keni ndonjë pyetje?