ShqipEnglish
Hyr në llogari nëpërmjet:

Si luhet loja telefonike

Loja telefonike është pjesë e lojës Bingo. Çdo biletë ka një kontrabiletë bashkangjitur ku do të shënohen automatikisht të dhënat tuaja.

Aq sa bileta keni blerë për atë xhiro aq kontrabileta të plotësuara me të dhënat tuaja do jenë në lojë.

Të gjitha kontrabiletat e plotësuara nga faqja e internetit do të marrin pjesë njelloj në lojë së bashku me të gjitha kontrabiletat e plotësuara në Shqipëri.

Si fillim, you duhet të registry rregjistroheni në krye të faqes www.telebingoshqiptare.com

Ju duhet të rregjistoheni sipas të gjitha kritereve të kërkuara ku dhe të keni vendosur saktë të dhënat tuaja përfshirë numrin e telefonit që të na jepni mundësinë tju marrim në telefon drejtpërdrejtë nga TV KLAN nëse kontrabileta juaj do përzgjidhet.

Pasi të rregjistroheni me sukses, ju do keni mundësinë te blini deri në 20 bileta të rastësishme ose të perzgjidhni vetë nga biletat e dhëna në faqen kryesore. Për çdo biletë të blerë do keni nga 1 kontrabiletë të plotësuar me të dhënat e tua.

Çdo ditë ju mund të blini bileta për xhiron aktuale dhe gjithashtu ti blini po të njëjtat bileta dhe për 3 xhirot e ardhshme. Çdo xhiro zgjat 7 ditë dhe hedhja e shortit bëhet çdo të dielë ora 16.00 në TV KLAN, Televizion Kombëtar, Tiranë, Shqipëri.

Security & Trust

Banking

Support:
+355 422 31206
support@telebingoshqiptare.com

Zgjidh xhiron Rezultatet Lajme Si luhet Telebingo Shqiptare Si luhet loja telefonike Kontakte Keni ndonjë pyetje?