ShqipEnglish
Hyr në llogari nëpërmjet:

Si luhet Telebingo Shqiptare

Si fillim, you duhet të registry rregjistroheni në krye të faqes www.telebingoshqiptare.com

Pasi të rregjistroheni dhe llogaria juaj është e konfirmuar atëherë do ju duhet të futeni në llogarinë e krijuar dhe të depozitoni para. Për të depozituar para klikoni tek butoni depozito para që ndodhet pranë balancës së llogarisë tuaj. Në momentin që keni kredit ju keni mundësi të zgjidhni një biletë që dëshironi në krye të faqes ose të zgjidhni 5,10,15,20 bileta të rastësishme.

Çdo ditë ju mund të blini bileta për xhiron aktuale dhe gjithashtu ti blini po të njëjtat bileta dhe për 3 xhirot e ardhshme. Çdo xhiro zgjat 7 ditë dhe hedhja e shortit bëhet çdo të dielë.

Një biletë telebingo përmban 3 kombinime me nga 15 numra ku secili kombinim luan më vete (pra është njësoj sikur të keni 3 bileta në një biletë). Çdo kombinim ka 3 rreshta horizontal ose thënë ndryshe 3 linja.

Në lojën TeleBingo ekzistojnë 4 kategori fitimi:

1-Fitimi i Bingos (3-linja) – Shpalleni fitues të kësaj kategorie nëse në njërin kombinim arrin të plotësosh të gjithë numrat (15 numra).

2-Fitimi i dy linjave – Shpalleni fitues të kësaj kategorie në rast se në momentin që mbyllet loja ke arritur të plotësosh 2 linja (10 numra në 2 rreshta horizontal) brënda një kombinimi.

3-Fitimi i një linje – Shpalleni fitues të kësaj kategorie në rast se në momentin që mbyllet loja ke arritur të plotësosh 1 linje (5 numra në një rresht horizontal) brënda një kombinimi.

4-Numri i Fatit- Shpalleni fitues të kësaj kategorie nëse shifra e dytë e goglës së fundit gjatë shortit përkon me numrin e fatit që kishit përzgjedhur ju.

Nese ka më shumë se një fitues me të njëjtin çmim atëherë fondi do të ndahet në mënyrë të barabartë mes tyre. Fituesit me 1-linje do të marrin çmim te paracaktuar prej 0,40€ dhe fituesit me numrin e fatit çmim të paracaktuar prej 0,80 €. Pasi blini biletat ëshë e nevojshme të prisni për hedhjen e shortit. Shorti transmetohet çdo të Dilë live në TV Klan ora 16:00, Tiranë, Shqipëri.Pas hedhjes së shortit ju do të njoftoheni automatikisht në faqen e webit dhe në adresën tuaj të emal-it për fitimet në biletat tuaja.

Security & Trust

Banking

Support:
+355 422 31206
support@telebingoshqiptare.com

Zgjidh xhiron Rezultatet Lajme Si luhet Telebingo Shqiptare Si luhet loja telefonike Kontakte Keni ndonjë pyetje?